Pàgines

02 agosto 2025

PATATES FREGIDES TREMPADES (trempades després de fregir)

Ingredients:
Patates km 0
Pebre bord dolç
Pebre bord coent
Sal
Moraduix 
Alls
Llorer
Oli d'oliva abundant per fregir

Preparació:
1- Pelar i rentar les patates.
2- Tallar les patates a tires molt primes en forma de palla
3- Posar en remull en aigua i glaçons de gel per eliminar el midó i fer que després surtin més cruixents. 
4- Escorrer les patates i eixugar dins un pedaç de fil. 
5- Fregir les patates, amb 2 o 3 alls i 1 fulla de llorer i després escorre en un plat sobre paper de cuina.
6-Dins un bol de vidre petit preparam una mescla amb sal, pebre bord dolç i coenti moraduix i remenam bé amb una cullera. 
7-Espolsam la mescla sobre les patates i ja es podem menjar 
8- Surten cruixents i boníssimes, molt gustoses...!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari