Pàgines

24 mayo 2009

ORECCHIETTE ANTÒNIA.















Ingredients per a 1 persona:

Per bullir la pasta:

60g orecchiette alle verdure
nou moscada
clavo
pebre bó de bolla
sal
oli d'oliva
2 alls
1 fulla de llorer

Per la salsa:

1 ceba blanca petita
25g pinyons
50g pernil salt
1 llauna petita de xampinyons
3 cullerades de nata líquida
alfabreguera
pebre bó de molinet
oli d'oliva

formatge "Parmesano" ratllat.

Preparació:

1.- Bullirem la pasta en abundant aigua salada uha cullerada per litre d'aigua. A l'aigua bullent hi afegirem un raig d'oli d'oliva,els alls estafaiats, el llorer, 9 o 10 bolles de pebre bó, nou noscada, 4 o 5 clavos i finalment la pasta. La farem bullir durant 8-10 minuts fns que estigui "al dente". En està a punt la retiram del foc la degotam i passam per aigua freda.

2.- A part dins una paella prepararem un sofrit: sofregirem primer els pinyos i el pernil salat i després hi afegirem la ceba tallada ben petit, finalment en tenir la ceba una mica reduida hi posarem el xampinyons a làmines fines o a daus. Ho deixarem coure uns minuts i afegirem pebre bo de molinet i rectificarem de sal si cal.

3.- Hi afegirem la pasta, remanarem bé i ho deixarem coure un minut o dos més i ja se podrà servir amb alfabreguera capolada per damunt i formatge "Parmesano" ratllat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari