01 enero 2010

FRIT MARINER (de MARISC i/o PEIX)

Per a 4 persones




Per a un batalló..ejjeje



Ingredients: (Per un batalló...jejejej veure imatges)

8 manats de sofrits (n'hi podría haver posat 12)
2 manats de porros
1 manat d'alls tendres
1 manat gros de fonoll tendre
1 cabeça d'alls
fulles de llorer a rompre
500 - 600g de pèssols
12-24 carxofes tendres (quan és el temps)
1 kg de gamba pelada grossa congelada
750 g sèpia neta congelada o fresca
750 g de'anelles de calamar net congelat o fresc
500g de musclos sense closca congelats o frescs
1 kg coa de rap neta congelada
750 g filets de lluç sense pell congelat
750 g lloms de bacallà sense pell congelat
750 g rodanxes de mussola congelada


Preparació:

3 comentarios:

  1. Antònia he menjat el teu frit i he disfrutat, però no veig la recepta per en lloc.

    Xisco D.

    ResponderEliminar
  2. Guardo la dirección de tu blog, estoy de vacaciones y hoy he preparado frito marinero siguiendo las instucciones generales sobre frito, y ha salido muy rico!.Probaré otras recetas
    Salva.

    ResponderEliminar
  3. no maneig molt bé les quantitats, pq som un poc inexperta... peró i per 4 persones???

    ResponderEliminar

Comentari