Ingredients:
Recepta Original
8 ous
2 vermells d'ou
250g sucre en pols
80g fècula de patata
Recepta Personalitzada 1
9 ous
250g sucre en pols
80g fècula de patata
sucre de vainilla
mantega (mantequilla) i
farina per untar els motles
Recepta Personalitzada 2
7 ous
194g sucre en pols
62g fècula de patata
sucre de vainilla
mantega(mantequilla) i
farina per untar els motles
Preparació:
2.- Dins els vermells hi posam el sucre remanant bé fins que la mescla torna de color més clar, després el sucre de vainilla , i finalment la fècula de patata que s’ha de porgar abans perquè no faci grums i es remena tot fins que queda una mescla homogènia.
3.- A part es pujen els blancs d’ou a punt de neu (es a dir fins que al girar l’escudella damunt davall l’ou no cau).
4.- Finalment es mesclen els continguts de les dues escudelles i es remana aquesta mescla fins que queda del tot homogènia però de forma suau perquè no baixi el punt de neu.
5.-Aquesta mescla es posa dins els motlles rectangulars individuals fets de paper vegetal, s’enforna a 165º - 180ºC durant aproximadament 20 o 30 minuts fins que les voreres es desferren del motllo o fins que al picar el palillo surt net.No conve obrir el forn massa vegades per evitar que els quartos se baixin.
6.- Es deixen refredar. En esser ben freds s’espolsen de sucre en pols, i ja es pot menjar amb gelat , mullar amb llet,...etc.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari