Pàgines

31 diciembre 2012

PA AMB OLI MALLORQUÍ






Ingredients:

Pa Mallorquí fet a casa.
Olives trencades de Caimari trempades a casa.
Formatge Maonès semicurat (millor el curat però ara no és el temps) i/o Pernil Salat
Oli d'oliva o Oli d'oliva verjo de tafona mallorquina
Flor de Sal d'Es Trenc
Tomàtigues de penjar de Vilafranca

Preparació

1.- Tallar dues llesques de pa.
2.- Fregar mitja tomàtiga a cada llesca i perquè la toma`tiga se fregui bé i se desferri de la pell, cal abans passar-hi per tota la pell de la tomàtiga igual que semblès que la peles , la part de la fulla del ganivet que no talla.
3.- Posar per damunt la flor de sal al gust
4.- Finalment ho regarem amb un bon roll d'oli, necessari per ferunes bones mulles al final.
5.- Treim un parell d'olives i tallam un parell de tallades de companatge (formatge o pernil salat)









 




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari