Pàgines

05 octubre 2014

BURBALLES AMB CARBONARA DE NATA



Ingredients: 

250 g burballes
1/2 ceba blanca mitjana
90 g pernil salat
200 ml nata líquida 35% MG
5 alls
fulles de llorer
pebre bo en bolles
clavo en gra
nou moscada en pols
oli d'oliva
sal
orenga
formatge ratllat

Preparació:

1.- Bullirem  "al dente" les burballes amb abundant aigua i sal, amb un raig d'oli , unes bolletes de pebre bo, uns grans de clavo, una mica de nou moscada en pols,  una fulla de llorer, i dos alls estafaiats.
2.- En una pella sofregirem amb oli la ceba tallada a daus petitons i tres alls també tallats a daus molt petitons. Afegirem el pernil salat picat petit. Finalment hi posarem la nata i deixarem que pegui un bull.
3.- Finalment hi afegirem les burballes ho meslcarem bé ho retirarem del foc i ho servirem calent amb formatge ratllat i orenga per damunt.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari