Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
Pàgines
▼
06 octubre 2014
PA DAMPER AMB OLIVES I ORENGA (Pa Típic d'Australia)
Ingredients:
450 g farina fluixa
1 sobre llevadura química
225 ml aigua tèbia
50 g olives negres
orenga i sal
Preparació:
1.- Mesuram tots els ingredients i porgam la farina juntamnet amb la llevadura dins un bol.
2.- Feim un clot al mig de la farina i hi abocam l'aigua tèbia, la sal, l'orenga, i les olives làminades i ho mesclam amb movimenst envolvents fins que està tot ben incorporat i la pasta no s'aferra per les mans.
3.- Feim bolles de uns 50-100 g i les posam sobre papel vegetal al damunt d'una llauna foradada.
4.- Enfornam amb el forn prèviament encalentit a 200ºC durant 30 minuts.
5.- Se serveixen ben calents acompanyats de margarina o mantega (mantequilla).
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari