Pàgines

17 enero 2015

PASTÍS PRINCESA SOFIA DE DISNEY



Pastís encomanat per Antònia Muntaner per l'aniversari de la seva filla. 

Ingredients: 
900 g de farina de força
900 ml d'oli d'oliva
900 g de sucre
18 ous
500 g de nous pelats
3 sobres de llevat químic
vainilla
colorant alimentari  lila
purpurina comestible
1 kg Fondant Lila
400 g Fondant Blanc
Fondant de colors

Preparació:
1.- Separam els blanc del vermell del ous i reservam el blanc dins un ribell.
2.- Dins un altre ribell mesclam els vermells amb el sucre i la clovella de llimona ratllada fins que quedi cremós.
3.- Afegim l'oli i remenam
4.- Mesclam la farina amb la llevadura i ho afegim poc a poc a la mescla anterior.
5.- Afegim les nous picades (per picar posam les nous dins una bossa de plàstic tancada i amb un aprimador hi pasam per sobre i se van trossejant)
6.- Pujam el blanc a punt de neu ( quan giram el ribell l'ou no cau)
i ho acabam d'afegir a la mescla. 
7.- Untam de saïm i després enfarinam un motllo que tegui forma de corona i l'omplim amb la mescla.
8.- Enfornam amb el forn calent a 170ºC durant 45-50 minuts. 
9.- Amb la coca freda decoram amb fondant



04 enero 2015

CUPCAKES DE TARONJA






Ingredients: 
6  ous
400 g farina fluixa
1/2 sobre de llevadura química
100ml suc taronja
1 roi de Cointreau
400 g sucre moreno
80 ml llet semidesnatada
200  ml oli d'oliva 
1 clovella taronja ratllada
50 g ametlla picada crua

Preparació: 
1.- Preparar i mesurar tots els ingredients.
2.- Batre el sucre amb l'oli i els ous, un a un, fins que quedin ben mesclats.
3.- Afegir-hi la taronjada, el Cointreau , la clovella ratllada i l'ametlla.
4.-Porgar la farina amb la llevadura sobre la mescla i remena amb una espàtula
5.- A continuació aboca la llet sobre la mescla i remena un altre pic fins que la pasta quedi ben homogènia.
6.- Finalment reparteix la pasta dins les càpsules fins 2/3 parts de la càpsula.
7.- Enforna les cupcakes durant 20 min a 180 ºC.

Decoració:
8.- Treu les cupcakes del forn i deixa-les refredar.
9.- Fes un forat al mig amb una eina per llevar el cor a  les pomes.
10.- Omple el forat amb crema de cacau, confitura o dulce de leche.
11.- Unta cada cupcake  amb  crema de cacau, confitura o dulce de leche.
12.- Fes un cercle amb fondant blanc per tapar la cupcake.
13.- Decora amb fondant de diferents colors.


03 enero 2015

TALLER CUPCAKES FONDANT - NADAL

Taller Cupcakes Fondant - Nadal
Classes Repàs ABC
Curs 2014-15








Cupcakes de Xocolata

Ingredients: 
Versió 1:
2 ous
120 g farina fluixa
1 culleradeta de llevadura química
25 g cacau
133 g sucre
80 ml llet semidesnatada
67 ml oli d'oliva 
vainilla
Versió 2:
3 ous
180 g farina fluixa
1,5 culleradeta de llevadura química
40 g cacau
200 g sucre
120 ml llet semidesnatada
100 ml oli d'oliva 
vainilla

Preparació: 
1.- Preparar i mesurar tots els ingredients.
2.- Batre el sucre amb l'oli i els ous, un a un, fins que quedin ben mesclats.
3.- Porgar la farina amb la llevadura  i la vainilla sobre la mescla i remena amb una espàtula.
4.- Porgar el cacau sobre la mescla i remena amb una espàtula.
5.- A continuació aboca la llet sobre la mescla i remena un altre pic fins que la pasta quedi ben homogènia.
6.- Finalment reparteix la pasta dins les càpsules fins 2/3 parts de la càpsula.
7.- Enforna les cupcakes durant 20 min a 180 ºC.

Decoració:
8.- Treu les cupcakes del forn i deixa-les refredar.
9.- Fes un forat al mig amb una eina per llevar el cor a les pomes.
10.- Omple el forat amb crema de cacau, confitura o dulce de leche.
11.- Unta cada cupcake  amb crema de cacau, confitura o dulce de leche.
12.- Fes un cercle amb fondant blanc per tapar la cupcake.
13.- Decora amb fondant de diferents colors.