Pàgines

26 marzo 2016

PANADES DE CONILL I INDIOT - Pasqua 2016




Ingredients per a 8 panades:

Per la pasta:
500g farina fluixa
150 ml aigua
100 ml oli d'oliva
50 ml saïm

Pel farcit: 
900g llomillo d'indiot
500g ronyonada de conill
1 porro
4 cebes tendres
50 g pèrnil salat a trossets
1 botifarró
sal
pebre bo
oli d'oliva


Preparació: 

https://receptescuinases3antonies.blogspot.com.es/2009/04/panades-de-carn.html


1.- El dia abans de fer les panades, tallarem la carn i la treparem amb pebre bo, sal i un poc d'oli, ho posarem dins un ribell amb un plat al fons perquè la carn pugui degotar i tapat el ribell, amb un altre plat i deixar dins la gelera.
2.- Tallarem el porro i les cebes en rodanxes finetes i dins una paella posarem un raig d'oli d'oliva i les sofregirem juntament amb els trossets de pernil salat, ho tremparem amb sal i pebre bó al gust.
3.- Mesuram els ingredients, tallam el botifarró a rodanxes. Posam el saïm a fondre a foc lent.
4.- Abocam la farina dins un ribell i  hi fem un clot on hi posarem l'aigua tèbia, l'oli i el saïm en aquest ordre i ho mesclam amb les mans agafant farina de les voreres i posant al mig.
5.- Pastam bé. Fem trossos i tornam a ajuntar-los. Pesam bolles de 70-75 g per fer les panades  i 20-25g per fer les tapadores.
6.- Ja podem fer les panades, les donam forma i al fons de cada una hi podem posar mitja tallada de botifarró i afegim una bona cullerada de la verdura 2 o 3 tallades de conill, i acabam d'omplir amb la carn d'indiot i una altra cullerada de verdura  fins que quedi ben plena , aplanam la tapadora i tancam la panada donat forma a les voreres amb una "corda" de panada. Marcam la senya per deixar sortir vapor i per saber de quina classes és,  amb una forqueta petita fein una creu (veure entrada
http://receptescuinases3antonies.blogspot.com.es/2016/03/panades-pasqua-2016.html )
6.- Amb el forn prèviament calent a 180ºC a dalt i a baix, enfornam a la part de baix durant aproximadament 45 o 60 min i al final aproximadament 10 min més a 200ºC per donar color.




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari