Pàgines

04 mayo 2016

PITRERA D'INDIOT A LA TARONJA AMB COINTREAU


Ingredients: 
400 g pitrera d'indiot
5 taronges
1 ceba blanca
1 glop de Cointreau o licor de taronja
sal
pebre bo
oli d'oliva
sucre si cal

Preparació: 
1.- Preparam els ingredients: Tallam la pitrera d'Indiot a daus i la  trempam amb sal i pebre bo. Sucam les taronges. Pelam i capolam la ceba.
2.- Amb un raig d'oli generós sofregim l'indiot, en estar daurat per tot, hi afegim la ceba fins que se redueix, finalment hi afegim el suc de taronja i ho deixam coure a foc lent fins que l'indiot és quasi cuit.
3.- Quasi al final de la cocció hi afegim un glop de Cointreau i ho deixam coure uns minuts més per fer evaporar l'esperit .
4.- Ho tastam i rectificam de sal , si és àcid hi afegim una cullerada petita de sucre.
5.- S'ha de servir calent, és pot fer d'un dia per l'altra i surt més bó.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari