Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
Pàgines
▼
04 mayo 2016
PITRERA D'INDIOT A LA TARONJA AMB COINTREAU
Ingredients:
400 g pitrera d'indiot
5 taronges
1 ceba blanca
1 glop de Cointreau o licor de taronja
sal
pebre bo
oli d'oliva
sucre si cal
Preparació:
1.- Preparam els ingredients: Tallam la pitrera d'Indiot a daus i la trempam amb sal i pebre bo. Sucam les taronges. Pelam i capolam la ceba.
2.- Amb un raig d'oli generós sofregim l'indiot, en estar daurat per tot, hi afegim la ceba fins que se redueix, finalment hi afegim el suc de taronja i ho deixam coure a foc lent fins que l'indiot és quasi cuit.
3.- Quasi al final de la cocció hi afegim un glop de Cointreau i ho deixam coure uns minuts més per fer evaporar l'esperit .
4.- Ho tastam i rectificam de sal , si és àcid hi afegim una cullerada petita de sucre.
5.- S'ha de servir calent, és pot fer d'un dia per l'altra i surt més bó.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari