El sucre invertit és el resultat de dividir el sucre o sacarosa que és un glúcid disacàrid format per glucosa i fructosa que per separat tenen més poder per endolcir que la sacarosa. És el mateix que la mel de les abelles
Ingredients:
350 g sucre
150 ml aigua mineral
1 sobre de fer soda ( 1 sobre bicarbonat sòdic + 1 sobre àcids màlic i tartàric)
Preparació:
1.- Dins un perol posam el sucre i el sobret dels àcids màlic i tartàric i afegim l'aigua i remenam.
2.- Ho posam al foc fins que bull devers 100ºC i torna transparent.
3.- Ho deixam refredar fins a 50ºC i afegim el sobre de bicarbonat sódic remanam i veurem que fa molta escuma
4.- Ho deixarem reposar i remenar de tant en tan fins que tota l'escuma minva i ja ho podrem abocar dins un pot de vidre per guardar. Se conserva bé durant prop d'un any.
5.- Aquesta classe de sucre té més poder per endolcir i serveix per fer diferents postres sobretot gelat perquè queda més cremós i se congela sense quedar fort.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari