Pàgines

02 mayo 2016

SUCRE INVERTIT




                 El sucre invertit és el resultat de dividir el sucre o sacarosa que és un glúcid disacàrid format per glucosa i fructosa que per separat tenen més poder per endolcir que la sacarosa. És el mateix que la mel de les abelles

Ingredients: 
350 g sucre
150 ml aigua mineral
1 sobre de fer soda ( 1 sobre bicarbonat sòdic + 1 sobre àcids màlic i tartàric)

Preparació: 
1.- Dins un perol posam el sucre i el sobret dels àcids màlic i tartàric i afegim l'aigua i remenam. 
2.- Ho posam al foc fins que bull devers 100ºC i torna transparent. 
3.- Ho deixam refredar fins a 50ºC i afegim el sobre de bicarbonat sódic remanam i veurem que fa molta escuma
4.- Ho deixarem reposar i remenar de tant en tan fins que tota l'escuma minva i ja ho podrem abocar dins un pot de vidre per guardar. Se conserva bé durant prop d'un any. 
5.- Aquesta classe de sucre té més poder per endolcir i serveix per fer diferents postres sobretot gelat perquè queda més cremós i se congela sense quedar fort. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari