Ingredients per 36 cupcakes:
Coca
100ml oli d'oliva
200g sucre
200g farina fluixa
25g cacao
1,5 culleradetes de llevadura química
3 ous
xips xocolata
100ml llet
figuretes sucre per decorar
pell taronja ratllada
Cointreau
Merengue
6 blancs d'ou
360 g sucre6
100ml aigua
1 sobre Fix'Neige de Vahiné
Preparació:
Coca
1.- Dins un ribell posam l'oli i el sucre i ratllam pell de taronja i batem amb batedora de varetes i afegim els ous de un en un fins que estigui ben incorporat cada un.
2.- En un altre ribell porgam la farina, la llevadura i el cacao i ho i corporam pic a poc a al primer ribell i seguim batent amb la batedora e varetes.
3.- Finalment afegim la llet i els xips de xocolata fins que estigui tot ben mesclat.
4.- Omplim fins 2/3 els motllos per magdalenes i les enfornam amb el forn calent a 180° C durant uns 20 minuts. A la part baixa del forn i amb la resistènxia d'abaux encesa.
5.- Les deixam refredar i les banyam amb unes gotes de Cointreau .
Merengue
6.- En un ribell pujam els blanc d'ou juntament amb u sobre de Fix'Neige de Vahiné.
7.- Metres posam al foc el sucre i l'aigua i sense remenar esperam que arribi a una temperatura entre 115-120°C punt de bola.
8.- Finalment ho afegim molt a poc a poc i mesclam sense deixar de batre els blancs pujats.
9.- Deixar refredar un poc i ja podrem decorar les cupcakes fent servir una manega pastissera.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari