Pàgines

05 enero 2017

RELLOM DE VEDELLA AMB SALSA ROQUEFORT

Ingredients (4 racions):
4 medallons de rellom de vedella
100 g Formatge Roquefort o formatge blau
200 ml Nata o crema de llet per cuinar Nou moscada
Pebre bo acabat de moldre
Sal
2 Cullerades soperes Conyac o brandi  1 Cullerada Mantega sense sal

Preparació (30 minuts):
Salsa
1.- Posem una paella al foc amb la mantega, quan estigui gairebé fosa afegim el formatge trossejat i quan aquest també estigui fos afegim el conyac, deixem coure 3 minuts perquè s'evapori l'alcohol, després afegim la nata, remenem bé, condimentem amb el pebre mòlt i la nou moscada al gust.

2.-Deixem coure a foc mig 5 minuts, rectifiquem de sal si li fa falta i ja la tenim a punt. Tastau-la us encantarà.

Bistec molt fet
3.- Aplanar cada medalló pegant un parell de cops amb l'aplanador. Trempar cada un amb pebre bó i oli d'oliva en sprai.
4.- Posar la torradora al foc a foc fort i en ser ben calenta i posam els filets ho seixam coure per una cara i desprrs per l'altra , donar una segona volta per cada cara i trempar amb sal.
5.- Servir calent acompanyat de la salsa també calenta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari