Ingredients:
650 g farina fluixa
500 g mantequilla
175g sucre en pols
1 vermell d'ou
1 blanc d'ou
flors (pensament mini, conillet, fonoll, milenrama, centaurea, clavell mixt, tagete i verbena)
Preparació:
1.- Mesclar la mantequilla, el sucre, i el vermell d'ou dins el bol de la batidora i batre fins que queda homogeni .
2.- Afegir la farina poc a poc i batre cada vegada.
3.- De la pasta fer dues parts i fer un rulo amb cada part.
4.- Embolicar cada rulo amb film i posar un parell d'hores dins la gelera fins que torna forta.
5.- Una vegada dura se talla a rodanxes i cada rodanxa es posar sobre paper de coure sobre la placa del forn.
6.- Cada galleta se decora amb 1 o 2 flors i s'unten amb blanc d'ou.
7.- Així se poden fer fins a 4 llaunes plenes.
8.- S'enforna cada llauna amb el forn prèviament calent a 180°C a la part d'abaix del forn amb la part d'abaix del forn encesa.
9.- Se couen entre 5 i 10 minuts i se deixen refredar sobre una reixeta.
10.- Una vegada llestes cal conservar-les dins una capsa de llauna o pot de vidre hermètic.