360 g farina fluixa
1 sobre llevadura El canario
6 ous
400 g sucre
200 ml oli d'oliva
240 ml llet
80 g cacao
sucre de vainilla
FARCIT:
200g freses fresques
1 pot melmelada de fraula cassolana
GANACHE:
500 g xocolata fondant 52%cacao
400 ml nata 35%MG
BUTTERCREAM:
500 g mantequilla
500 g sucre en pols molt fi
2 cullerades de llet
aroma de fresa
colorant fucsia
perles platjades
Preparació:
1.- Dins la batidora elèctrica posar el sucre amb els ous i batree fins que quedi ben mesclat. Afegir l'oli d'oliva i batre de nou.
2.- Porgar la farina amb el cacao.
3.- Mesclar els ingredients en pols farina, cacao, llevadura i sucre de vainilla, afegir a poc a poc a la batedora i batre fins que estiguin ben incorporats. Afegir la llet.
4.- Enfornar a 180ºC durant 20-30 min
5.- En ser cuit deixar refredar, trabucar sobre una reixeta (per refredar i banyar de ganache) i nivellar tallant el que sobra.
6.- Una vegada ben freda se talla pel mig i se unta amb la melmelada de fresa i s'hi posen les freses tallades a rodanxes primes i se tapa.
7. Se prepara un ganache encalentint la llet i afegint el xocolata fondat esflorat en pastilles fins que se forma una crema homogènia.
8.- Se banya tota la tarta amb el ganache comprovant que quedi ben banyada per tot. Se deixa refredar.
9.- Mentres tant preparar la buttercream a la batedora elèctrica mesclant la mantquilla que ja tendrem a punt de pomada (s'ha de treure de la gelera amb antelació fins que arribi a la temperatura ambient) amb el sucre en pols en estar ben mesclat i fi afegirem la llet mesclada amb l'aroma de fresa.
10.- Afegir una punta de cullereta del colorant alimentari en pasta i mesclar amb la batedora elèctrica..
11.- En tenir la buttercream llesta la posam dins una maniga de pastissera i decorar la tarta en pels costat en flors petites i a sobre un grapat de rosetes i decorar amb perles.
12.- Deixar dins la gelera fins que se hagi de menjar.