Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
Pàgines
▼
25 diciembre 2019
BURBALLES DE CARABASSÓ AMB GAMBES I PESTO
Ingredients:
1 Carabassó blanc
8 Tomartigues Cherry
Formatge Vell Maonés
Salsa Pesto comercial
Gambes a l'all
Oli d'oliva
Sal
All
Preparació:
1.- Tallar el carabassó a burballes no massa fines.
2.- Coure les gambes a l'all.
https://receptescuinases3antonies.blogspot.com/2015/08/gambes-lall-gambas-al-ajillo.html
3.- Amb un poc d'oli sofregir un poc d'all i sofregir volta i volta les burballes de carabassó a fi que no se rompin i afegim les gambes.
4.- Muntar el plat , decorant amb una cullerada de pesto, llesques fines de formatge vell Maonés i tomatiques Cherry tallades per mig.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari