Pàgines

18 abril 2021

PALMERETES DE MEL I SUCRE


Ingredients:
1 làmina pasta de full rectangular
sucre
mel
1full paper per enfornar
Preparació:
1- Estira o desembolicar la pasta de fulls
2- Untar la làmina amb mel
3- Espolsar sucre sobre la làmina sobre la mel que ja hi ha
4- Enrotllar la làmina simultaneament de cada costat i procurant no apretar massa perquè quedi balder i els fulls de la pasta se puguin inflar en coure. 
5- Tallar el rulo format anteriorment a rodanxes de devers 0,75-1 cm 
6- Encendre el forn a 200°C prèviament perquè estigui calent en enfornar.
7- Col•locar les rodanxes sobre una llauna folrada amb paper de forn. 
8- Enfornar les palmeretes durant uns 15 min o el temps necessari fins que estan daurades per damunt i per davall.
9- En treure del forn deixa-les refredar sobre una graella. 
Bon profit...!!!

03 abril 2021

FRIT MARINER - PASQUA 2021

 



Ingredients: 
250 g pop bullit
700 g calamar
700g sèpia
360g gamba pelada
2 manats de grells
2 porros
20 carxofes bullides amb llimona
100g bessons de fava tendres
100g pèssols
1 pebre vermell coent
2 manats de fonoll tendre
4 alls
2 fulles de llorer
sal
oli d'oliva
pebre bo
pebre bord dolç
pebre bord coent



PANADES CARN - PASQUA 2021

 


Ingredients: 

Per la pasta

500g Farina fluixa

150 ml aigua mineral tèbia

100 ml oli d'oliva

50 ml saïm fus

Pel farcit

500g llomillo porc

400g cuixa de pavo

400g llomillo de pavo

50g butifarró

50g sobrassada