Pàgines

18 abril 2021

PALMERETES DE MEL I SUCRE


Ingredients:
1 làmina pasta de full rectangular
sucre
mel
1full paper per enfornar
Preparació:
1- Estira o desembolicar la pasta de fulls
2- Untar la làmina amb mel
3- Espolsar sucre sobre la làmina sobre la mel que ja hi ha
4- Enrotllar la làmina simultaneament de cada costat i procurant no apretar massa perquè quedi balder i els fulls de la pasta se puguin inflar en coure. 
5- Tallar el rulo format anteriorment a rodanxes de devers 0,75-1 cm 
6- Encendre el forn a 200°C prèviament perquè estigui calent en enfornar.
7- Col•locar les rodanxes sobre una llauna folrada amb paper de forn. 
8- Enfornar les palmeretes durant uns 15 min o el temps necessari fins que estan daurades per damunt i per davall.
9- En treure del forn deixa-les refredar sobre una graella. 
Bon profit...!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari