500ml llet d'ametlla
4 vermells o rovells d'ou
1 branca canyella
2 o 3 trocets de clovella de llimona
6-12 culleradetes de sucre
caramelo líquido
1 sobre agar-agar
Preparació:
1.-Dins motllets de flam, posam caramelo líquid o sucre fus i reservam.
2.-Separam la llet en dues parts. Retiram també un poquet de la llet d'ametlla per poder disoldre l'agar-agar.
3.- A una part de la llet hi afegim els vermells d'ou i ho batem.
4.- A l'altra part de la llet hi posam 6- 12 cullerades de postres de sucre , una branca de canyella esflorada i un trossets de pell de llimona ben prima sense blanc, remenam i ho feim bullir. Ho colam per filtrar la canyella i la clovella de llimona.
5.- Hi afegim l'agar-agar dissolt i mesclam les dues parts remenamt per evitar que el vermells se coagulin abans de temps .
6.- Ho feim bullir dos minuts. I ho repartirem dins els motllets de flam i ho deixarem refredar abans de posar a la gelera.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari