400g pollastre bullit capolat ( carn de pitrera i cuixa de pollastre
500 ml llet d'ametlla (sense sucre)
1/2 ceba blanca capolada
1 o 2 cullerades soperes de Maizena (farina de blat de moro)
Oli d'oliva
Sal
Pebre bo
Nou moscada
Preparació:
1-Dins una pella hi posam un bon raig d'oli i sofregim la ceba capolada.
2- Afegim la carn capolada de pollastre i afegim les cullerades de Maizena i ho mesclam bé. A foc fluix o mitjà
3- Sense deixar de remenar afegim la meitat de la llet d'ametlla i ho mesclam molt bé perquè no faci grums si cal aturam el foc fins que estigui la llet d'ametlla ben incorporada.
4- Ho deixam coure un poc i repetim el pas 3 afegint la resta de llet d'ametlla.
5- Ho deixam coure fins que la pasta de croqueta se desferra de la pella.
6- Se deixa refredar i se posa dins una carmanyola de plàstic tapada amb paper de cuina i la tapadora perquè no agafi aigua i se posa a la gelera i se deixa fins al dia següent per fer ses croquetes.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari