Ingredients:
155 g farina fluixa
4 g llevadura química El Canario
200 g sucre
115 g mantequilla a temperatura ambient
1 culleredeta de sucre de vainilla
1ou un poc batut
100g de làmines d'ametlla esflorades
100 g "chips" xocolata negre
50 g "chips" xocolata blanc
Preparació per 23-24 unitats:
1- Batre amb batedora el sucre amb la mantequilla fins que qurdi esponjòs.
2- Afegir la vainilla i l'ou un poc batut i remenar per incorporar bé.
3- Afegir la farina amb la llevadura porgades i remenar bé fins que queda una pasta homogènia.
4- Afegir l'ametlla capolada o esflorada i mesclar bé.
5- Finalment afegir la xocolata i remenar bé.
6- Encendre el forn a 180°C i fer bolletes de pasta damunt paper vegetal de forn sobre una llauna.
7- Aplanar cada bolla amb la ma banyada amb aigua perquè no s'ferri la pasta a la ma.
8- Enfornar devers 20 minuts fins que estiguin daurades. En estar cuites treure del forn i posar sobre una reixeta per refredar. Finalment en ser fredes guardar dins una capsa metàl•lica o pot hermètic.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari