600g farina fluixa
225 ml aigua mineral tèbia
150 ml oli d'oliva
25 g llevadura fresca de pa
sal
Preparació:
1- Fondre la llevadura esflorada dins l'aigua tèbia.
2- Posar la farina i la sal dins un ribell fent un clot.
3- Afegir l'oli i la llevadura dissolta dins el clot.
4- Amb l'ajuda d'una cullerada ho mesclam bé fins que queda tot el líquid incorporat.
5- Treure la pasta del ribell i pastar una estona fins que la pasta queda fina i se deferra de les mans.
6- Fer bolles i aplanar uns 5 mm si les vols fines o 8 mm si les vols gruixades per poder xapar i trempar (amb oli d'oliva, vinagre i sal).
7- Amb un motllo ovalat per tallar pasta, tallar les galletes i deixar-les tovar 30 - 50 min col•locades sobre paper de forn sobre una llauna.
8- Enfornar amb el forn calent a 150°C durant uns 50 minuts.
9- En treure del forn posar sobre una reixeta per deixar que refredin.
10- Guardar dins un pot hermètic.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari