Pàgines

18 septiembre 2022

ESTUFAT DE VEDELLA

Ingredients (1 o 2 racions):
400 g filet  de vedella
500 g patates tallada a cantons
1 ceba grossa
1 tomàtiga "rosa" mitjana 
2 alls
80 g pebres vermells torrats
50 ml Martini blanc
100 ml aigua mineral o brou de carn 
Llorer
Farigola
Alfabaguera
Oreng
Aigua mineral amb gas (Vichy)
Oli d'oliva

Preparació:
1- Posar la vedella amb remull dins l'aigua amb gas perquè s'afluixi durant devers una hora.
2- Després d'aquest temps treim la carn la tallam a daus grossos i trempam amb pebre bo, sal  i les herbes capolades (farigola, alfabaguera i orenga)
3- Capolam prr separat i reservam, la tomàtiga, la ceba i el pebre torrat.
4- Dins una cassola hi posam oli i  posam a daurar la carn, afegim la ceba i en haver afluixat i afegim la tomàtiga i el pebre vermell i ho deixam coure a foc fluix . 
5- Afegim el martini i l'aigua o el brou i afegim més sal al gust i deixam coure 45 minuts a foc suau. 
6- A part fregim les patates i les afegim a la carn i deixam coure 15 minuts més. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari