Ingredients 1 ració:
500 g Mejillons "en su jugo" Aguinamar
80 g ceba tendra o grells a trossets
40 g porro a trossets
1 fulla llorer
2 alls a làmines
2 guindilles petites
100 g sofrito casero Solís
50-75 ml aigua mineral
sal
pebre bo
oli d'oliva
Martini blanc
Preparació 15-20 minuts:
1- Dins una pella posam un raig d'oli i sofregim la ceba tendre, el porro i l'all.
2- Afegim le sofrit o salsa de tomàtiga ho mesclam i afegim l'aigua mineral.
3- Afegim el llorer, les guindilles , sal i pebre bo al gust , i un raig de Martini blanc i feim que agafi un bull , retiram del foc.
4- Posam a encalentir al microones els mejillons tal com diu l'envàs (Pinxar l'envàs i encalentir 2min i 30 seg a mitja potència)
5- Amb el mejillons calents els afegim amb el suc que han fet dins el nostro sofrit , remenam i mesclam bé amb la verdura i ho feim bullir uns minuts , servir ben calent.
6.- Si agrada se poden banyar dins el brouet rosconets o sopes.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari