300 g farina fluixa
300 g sucre
2 ous de 53g cada un
5 g llevadura en pols "El Canario"
la ralladura de la pell d'una llimona
canyella en pols una culleredeta
Preparació (45-50 unitats):
1- En un bol petit posam la farina, la canyella en pols i la llevadura en pols i mrsclam.
2- Dins un bol gran posam el sucre, els ous i la pell de llimona ratllada i batem amb una batedota de varilles fins que queda dissolt i ben homogeni.
3- I ara anirem afegint poc a poc a la mescla anterior la mescla de farina amb canyella i llevadura que porgarem cada vegada amb un colador a mesura que l'hi afegim poc a poc i mesclant amb una batedora elèctrica.
4- Ha de quedar una pasta consistent com la massa de pa. Ens untarem les mans i la pedra de la cuina amb farina i farem un cilindre llarg de 1-1,5 cm de diàmetre o gruix que tallarem a trossets de uns 10 cm.
5- Col•locarem aquests cilindres sobre paper de forn sobre una llauna i ben separats .
6- Posarem el forn en marxa 165°C i els enfornarem en estar el forn calent durant uns 15 minuts.
7- Les deixam refredar un poc i les posam amb el mateix paper sobre una reixeta fins que acabin de refredar i finalment les treim del paper i en ser ben freds les guardam dins un pot hermètic.
Són molt cruixents i dolcos per acompanyar un cafè, tallat o tè.