1 ceba blanca a quadrets
1 cullerada de porro a quadrets
500 g patata pelada a daus
1 manat d'esparrecs verds
725 ml aigua mineral o brou
sal
pebre bo
nou moscada
oli d'oliva
Preparació:
1.- Posar la ceba i el porro a trossets petits amb dues cullerades d'oli dins el vas i sofregir 7min/130°C/vel1
2.- Afegir les patates a daus d'uns 2 o 3cm i l'aigua mineral o brou i coure 20min/100°C/vel1
3.- Coure els esparrecs a trocets , colar deixar degotar i reservar
3.- Ara afegir els esparrecs al vas i coure 10min/100°C/vel1 després picar 30seg/vel6 i si cal picar 30seg/vel6 i rectificar de sal, pebre bo i nou moscada i remenar marxa enrera/20seg/vel6
4.- S'ha de servir calent, acompanyat amb daus de pernil salat i/o rosconets
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari