400g bistecs vedella a daus
1 ceba blanca
1 tomàtiga penjar
oli d'oliva
60 g pebres torrats a tires
100g sofrito tomàtiga Solis
200g mongetes verdes congelades
200g pastanagó baby congelades
185g xampinyons a làmines empotats
sal
pebre bo
Preparació:
1.- Tallar la carn a daus d'un 2 o 3 cm i trempar amb sal i pebre bo al gust
2.- Sofregir la carn amb un raig d'oli d'oliva a marxa enrera/7 min/130°C/vel1 i sense vas medidor
3.- Treure la carn i reservar , ara sofregir la ceba tallada a daus petits marxa enrera/5 min/130°C/vel1 i sense vas medidor i ara afegir la tomàtiga tallades a daus petits marxa enrera/2 min/130°C/vel1 i sense vas medidor
4.- Ara afegir el pebre vermell torrat a tires i el sofrit marxa enrera/2min/130°C/vel1 i sense vas medidor
5.- Posar el vas medidor i capolar 30seg/vel6. i si cal capolar 20seg/vel6
6.- Afegir la carn, rectificar de sal afegir 2 vasos medidors d'aigua mineral o brou de carn coure marxa enrera/20min/100°C/vel1
7.-Afegir les mongetes, el pastanagó i els xampinyons i coure marxa enrera/10min/100°C/vel1
8.- Servir calent. Bon profit...!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari