Pàgines

12 febrero 2023

ESTUFAT TERNERA BLANCA AMB XAMPINYONS I PASTANAGÓ AMB ROBOT


Ingredients 2 racions:
400g ternera blanca
1 ceba blanca mitjana
2 alls 
50 g sofrito casero  Solis
150g xampinyons (6 xampinyons grossos)
250g pastanagó (3 pastanagons mitjans)
100ml aigua mineral o brou de carn
oli d'oliva
sal
pebre bo

Preparació: 
1.- Pelar, rentar i tallar els ingredients la ceba i l'all a daus petits , els xampinyons en 4 trossos, el pastanago a rodanxes gruixades i la carn a daus de 3cm.
2.- Coure el pastanagó al vapor al microones 5-6 min a màxima potència dins un recipient de silicona per coure al vapor. 
3.- Sofregir dins el vas del robot els xampinonys amb un raig oli d'oliva sofregir marxa enrera 7min/100°C/vel1 treure i reservar.
4.- Sofregir dins el vas del robot la carn trempada amb sal i pebre bo afegir un  més oli d'oliva si cal  sofregir marxa enrera 7min/100°C/vel1 treure i reservar.
5.- Sofregir dins el vas del robot la ceba i l'all trempada amb sal  afegir un  més oli d'oliva si cal  sofregir marxa enrera 7min/100°C/vel1.
6.- Ara picar 25seg/vel8 obrir i netejar parets del vas afegir el sofrito Solis, 3 o 4 rodanxes de pastanagó i  picar 20seg/vel8 obrir i netejar parets del vas i afegir 50ml - 75ml de l'aigua mineral o el brou. 
7.- Ara coure 25min/100°C/vel1, en acabar obrir netejar parets, afegir els xampinyons i el pastanagó i si cal afegir més brou o aigua mineral coure 8min/100°C/vel1. 
8.- Se serveix calent i bon profit...!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari