Pàgines

12 febrero 2023

CREMA PASTANAGÓ I PATATA AMB ROBOT


Ingredients 3 racions:
300g patata (3 patates mitjanes 
1 ceba blanca petita
250g pastanagó (3 pastanagons mitjans)
400ml aigua mineral o brou de carn
100 ml Salsa d'Estufat Ternera Blanca (veure recepta
18g mantequilla
oli d'oliva
sal
pebre bo
nou moscada

Preparació: 
1.- Pelar, rentar i tallar els ingredients la ceba  daus petits, la patata a daus de 2 o 3 cm el pastanagó a rodanxes gruixades. 
2.- Coure el pastanagó al vapor al microones 6 min a màxima potència dins un recipient de silicona per coure al vapor. 
3.- Sofregir dins el vas del robot la ceba  trempada amb sal amb un raig oli d'oliva sofregir marxa enrera 7min/100°C/vel1.
4.- Ara afegir la patata i uns 400ml de brou o aigua mineral que sols tapi les patates i coure 20min/100°C/vel1.
5.- Ara afegir el pastanagó bullit ila salsa d'Estufat i  picar 30seg/vel10 obrir i netejar parets del vas.
6.Afegir la mantequills i  la nou moscada i ara remenar 20seg/vel4 i servir calent amb rosconets i cruixents de pernil salat o  daus de formatge. Bon profit...!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Comentari