Ingredients 12 unitats:
1litre llet ametlla Vegetánea Asturiana
12 freses petites fresques sense capoll
24 làmines de gelatina
una branca de canyella o de vainilla
clovella prima de llimona o de taronja
60 gotes edulcorant líquid Eroski o 10 culleradetes (postres) de sucre.
Preparació:
1- Abocam dos tassons de llet d'ametlla en un perol i l'encalentim fin a ebullició amb la branca de canyella esflorada i els trossers de pell prima (sense blanc que amarguetja) de llimona. La resta de llet la posam a la gelera per refrescar.
2- Mentrestant posam les làmines de gelatina en remull amb abundant aigua.
3- Una vegada la llet ha bullit uns minuts per agafar el gust de la canyella i la clovella de llimona, la colam dins un bol (*)
4- Treim i degotam, estrenyent amb la ma les làmines de gelatina que estan en remull i les afegim a la llet calenta i remenam fins que se dissolen del tot.
5- Hi afegim la resta de la llet d'ametlla que tenien refrescant dins la gelera i remenam i finalment hi afegim l'edulcorant líquid al gust .
(*) Si hi poses sucre en lloc d'edulcorant li has de posar a la llet calenta abans de mesclar amb la llet fresca. Entres els passos 3 i 4.
6- Posam una fresa dins cada un dels potets o tassonets per gelatina.
7- Amb la mescla s'omplen els tassonets o potets per gelatina.
8- Se posen a la gelera fins que solidifiquen o quallen , "cuajan"
Bon profit...!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari