Ingredients 6 unitats:
250 ml suc de taronja
250 ml aigua mineral
5 cullerades de sucre
2g agar-agar en pols
2 làmines de gelatina neutra
essència de taronja
Preparació:
1- Sucar les taronges i afegir al suc unes gotes d'essència de taronja
2- Dins 100 ml d'aigua mineral fresca posam en remull les dues làmines de gelatina tallades a quadrets i reservar.
3- Dins 50 ml d'aigua mineral dissoldre l'agar-agar i reservar.
4- Als 100 ml d'aigua mineral que queden ho encalentim i hi dissolem el sucre.
5- Hi afegim la gelatina reblanida i ho dissolem i hi afegim l'aigua d'estar en remull i seguim encalentint.
6- Finalment hi afegim l'agar-agar i li donam un bull.
7- Ho deixam refredar fins a la temperatura ambient.
8- Ho mesclam amb el suc de taronja i remenam.
9- Ho repartim dins 6 motlles de gelatina i ho deixam un grapat d'hores a la gelera fins que qualla o solidifica.
10- Servir fresquet.