1a Participació en el programa de IB3 - UEP COM ANAM - 219 - 30 juliol de 2015 a la secció "Es Rebost". PAQUETS DE TREMPÓ


Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
Aquesta setmana, a Uep! Com anam?, farem feines per tots els gustos i colors. Per començar, l’amo en Toni Ballador acompanyarà a la madona des Pontet a repartir paneres de fruita i hortalissa per Algaida, i ho farem amb un cotxe mític, el Citroën Dyane 6. Després de fer la ruta anirem fins a la finca per recollir remolatxes, pastanagons, tomàtigues i porros. A més a més coneixerem el món de les “Food trucks” i aprendrem a lluitar contra la Tuta absoluta i el cul cagat de les tomàtigues. I mentre el nostre presentador aprèn moltes coses noves per Algaida, anirem fins a Sant Joan per fer bales de palla amb un tractor i una embaladora més velles que l’amo i per Inca cuinarem uns bolics de pasta brick, farcits de trempó, formatge maonès i pernil dolç, que si els provau de fer vos llepareu els dits!!! I el nostre mestre Felip Munar ens farà quatre dites i quatre gloses que ens ajudaran a passar molt millor la nit del dijous. Ja ho sabeu, idò: dijous vespre teniu una cita amb l’actualitat més pagesa de les nostres Illes. No hi manqueu!
Posted by Uep! Com anam? - IB3 Televisió on dilluns, 27 / juliol / 2015