300g patata (3 patates mitjanes
1 ceba blanca petita
250g pastanagó (3 pastanagons mitjans)
400ml aigua mineral o brou de carn
100 ml Salsa d'Estufat Ternera Blanca (veure recepta
18g mantequilla
oli d'oliva
sal
pebre bo
nou moscada
Preparació:
1.- Pelar, rentar i tallar els ingredients la ceba daus petits, la patata a daus de 2 o 3 cm el pastanagó a rodanxes gruixades.
2.- Coure el pastanagó al vapor al microones 6 min a màxima potència dins un recipient de silicona per coure al vapor.
3.- Sofregir dins el vas del robot la ceba trempada amb sal amb un raig oli d'oliva sofregir marxa enrera 7min/100°C/vel1.
4.- Ara afegir la patata i uns 400ml de brou o aigua mineral que sols tapi les patates i coure 20min/100°C/vel1.
5.- Ara afegir el pastanagó bullit ila salsa d'Estufat i picar 30seg/vel10 obrir i netejar parets del vas.
6.Afegir la mantequills i la nou moscada i ara remenar 20seg/vel4 i servir calent amb rosconets i cruixents de pernil salat o daus de formatge. Bon profit...!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari