Ingredients:
200g farina de força
300g farina integral
1 cullerada (cafè) de sal
1 cullerada (postres) de sucre
20 g llevadura de massa mare desecada i liofilitzada "Molino Rosseto"
300 ml aigua mineral (temperatura ambient)
Preparació:
1- Pesam i mesuram els ingredients.
2- Mesclam les farines, la llevadura, la sal i el sucre i remenam i mesclam.
3- Afegim l'aigua mineral i pastam ben pastat durant 5 o 10 minuts.
4- Feim una bolla i ho deixam dins un ribell tapat amb un pedaç de fil banyat o film trasparent. I ho deixam tovar devers 2h en un lloc càlid fins que dobla el volum.
5- Una vegada ha tovat ho tornam pastar i feim la forma de pa o de barra i ho posam sobra la llauna foradada o de pizza sobre paper vegetal i li feim uns talls. Ho deixam tovar de nou en un lloc càlid fins que dobla el volum, devers 1h.
6- Ho enfornam 200°C a la part de baix del forn amb ventilador i encesa sols la part d'abaix durant uns 20 minuts i despré encenem també la part d'adalt durant un 10 minuts . És recomanable posar dins el forn un greixonera petita o olla petita de fanc amb aigua.
7- Estarà cuit quan en copejar-lo sona cruixent i buit.
8- Deixar-lo refredar sobre una reixeta perquè no agafi humitat.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari