Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
05 octubre 2014
BURBALLES AMB CARBONARA DE NATA
Ingredients:
250 g burballes
1/2 ceba blanca mitjana
90 g pernil salat
200 ml nata líquida 35% MG
5 alls
fulles de llorer
pebre bo en bolles
clavo en gra
nou moscada en pols
oli d'oliva
sal
orenga
formatge ratllat
Preparació:
1.- Bullirem "al dente" les burballes amb abundant aigua i sal, amb un raig d'oli , unes bolletes de pebre bo, uns grans de clavo, una mica de nou moscada en pols, una fulla de llorer, i dos alls estafaiats.
2.- En una pella sofregirem amb oli la ceba tallada a daus petitons i tres alls també tallats a daus molt petitons. Afegirem el pernil salat picat petit. Finalment hi posarem la nata i deixarem que pegui un bull.
3.- Finalment hi afegirem les burballes ho meslcarem bé ho retirarem del foc i ho servirem calent amb formatge ratllat i orenga per damunt.
Etiquetes de comentaris:
Burballes,
Carbonara,
Nata,
Pasta,
Pernil Salat,
Salsa,
Tagliatelle
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari