17 julio 2016

TORRAR ALBERGÍNIES I PEBRES VERMELLS


Ingredients: 
Pebres vermells
Albergínies
Oli d'oliva


Preparació:
1.- Renta i eixuga amb un pedaç les albergínies i els pebres vermells.
2.- Talla un tros de paper d'alumini per cada pebre i cada albergínia.


3.- Unta o pinta amb oli d'oliva cada pebre i cada albergínia i embolica bé amb el paper d'alumini.
4.- Enforna en mig del forn a 180ºC  amb la part d'adalt i d'abaix enceses i ventilador.


5.- Deixa coure devers 60 minuts els pebres vermells i devers 80 minuts les albergínies, fins que vegis que amb tocar amb les armolles s'esbuquen els paquets.

6.- Una vegada que ja estan apunt les treus deixes refredar un poquet i a continuació desembolica i posa dins un ribell on hi haurem posat un plat de postres trabucat cap avall perquè degotin bé i les deixarem acabar de refredar tapant el ribell amb paper de diari.

7.- En ser freds pots pelar els pebres de forma longitudinal i llevant el capoll i les llavors  i pelar  les albergínies llevant el capoll i pelant de forma longitudinal des del cul cap el capoll.
8.- Una vegada preparats te poden servir per fer Escalivada o Paté d'Albergínia o Paté de Pebre Vermell. (veure les receptes que hi ha en aquest "blog")

Escalivada

Escalivada amb anxoves trempat amb ceba blanca i all

Paté d'Albergínia

Paté de Pebre Vermell