UEP COM ANAM...!!!


LA MEVA EXPERIÈNCIA DE PARTICIPAR AL PROGRAMA "UEP COM ANAM" de IB3 a la secció "ES REBOST" fent una recepta de cuinadel meu BLOG "Les Receptes de Cuina de SES TRES ANTÒNIES"

ENTRADES DEL BLOG SOBRE UEP COM ANAM

Curiositats: UEP COM ANAM....!!! 

1.- INDUMENTÀRIA
Per tal d'agrair en certa manera el fet d'haver tengut la sort de poder participar en aquest programa sols pel fet  d'haver crear aquest blog. Blog que ha estat  el resultat de cuinar per a tota la gent que he tengut a prop. I també per donar les gràcies a la gent amb la que m'he topat al llarg dels anys que m'ha donat suport i que ha contribuït a l'hora de tastar els meus experiments culinaris. Per això, he volgut recordar-me de tots ells usant un grapat de símbols amb  la meva indumentària, fixau-vos hi en mirar el programa:

Color verd pistatxo del vestit: 
Per recordar-me de tots els meus companys de feina professors que en moltes ocasions han tastat els meus plats per berenar. 
És el color que més m'afavoreix i era el color preferit de la meva mare.

Color turquesa del vestit: 
Per recordar-me  dels meus pares, que sense ells no seria qui soc. Conten que el color turquesa  és el primer color que vaig veure quan vaig néixer perquè era el color que tenien  les cortines a casa del quarto on la meva mare va donar a llum. No sé si és per això que és el meu color preferit...qui sap...!!!

Polsera vermella amb perla: 
Regalada per la meva cosina amb motiu del meu sant.
Per recordar-me de la meva família que encara teng viva tant materna (repartida per Inca, Palma i Argentina) com paterna (repartida per Alcúdia i França)

Polsera de bolletes de colors groc, vermell i verd: 
Regalada per una alumna de l'IES Binissalem i que du els colors de la bandera de Bolívia. 
Per recordar-me dels meus tres fillols bolivians:  Carolina,  Karen  i  Ronald que ara  són a Bolívia.
Per recordar-me de tots els meus alumnes i ex-alumnes de l'IES Binissalem.


Polsera de bolles de colorins: 
Regalada per una ex-alumna de l'IES Binissalem
Per recordar-me de tots els meus ex-alumnes de tots els IES on he estat fent feina.

Collaret i Arracades de color verd: 
Regalada per una ex-alumna de l'acadèmia "Classes de Repàs ABC"
Per recordar-me de tots els meus alumnes i ex-alumnes de classes de repàs

2.- LLOC
El lloc on varem fer l'enregistrament de les imatges és el Patí Interior d'una Casa Senyorial molt gran que va pertànyer a la Família Noguera i que actualment els nous propietaris són de la família d'un dels meus primers alumnes de l'acadèmia, aquesta gent l'han reformada amb molt de gust transformant-la en tres vivendes.  Moltes Gràcies als propietaris nous per permetre fer el programa en aquest lloc tan preciós.
Vaig elegir aquesta casa perquè la meva padrina paterna Antònia Fanals va cuinar per la família Noguera els antics propietaris encara que generalment ho feia  a la casa d'estiueig d'aquests senyors al Port de Pollença. On  les dues famílies estiuejaven i la meva família se feia càrrec de les feines de casa, dels nens i de cuinar. 


Família Noguera,  els meus padrins paterns i la meva besàvia
3.- RODATGE DEL PROGRAMA

Això de fer feina amb la gent de la televisió ha estat una experiència molt divertida i interessant. 

Això de sortir per la tele no és tan fàcil...!!! Cal estar pendent de moltes coses alhora, del que dius,  del que fas, del menjar, del que te diuen, dels preparatius perquè no falti res, dels nervis, .....però si no surt se talla i repetim....no problem....però el menjar no espera quan se cou....!!!!...i és un passar pena....!!! Un miracle que el menjar fos comestible i no sortís un "menjum".

- Escolta atura que ens falten "recursos" (que cony són això..)..te cal tallar un altra ceba...ara un altre porro,.... (Les mans me faran olor de ceba un MES..................!!!!)...i torna remenar,.... i torna abocar una mica més d'oli o de llet que necessit un "pla curt" (Ahhhh això si que ho sé,  que vol agafar el que faig d'aprop...o no?)  

- No aturis segueix batent el ous una mica més....que m'agrada el renou que fa....!!! (però que dius....escolta tu... que posaré uns braons..."para muestra un botón"...que heu vist ses fotos....quins braços...!!!)

- Atura que t'has oblidat de contar o d'explicar això o allò....No t'enrollis tant... això no cal dir-ho...!!! ( joooo quin estres....!!!)

I cuinar al baté de sol una aventura...La pasta Brick no tant però la pasta Filo se quedava literalment rostida impossible usar-la. La pasta Brisa o Quebrada se fonia. El pernil salat s'assecava...els formatges se fonien..la verdura se mustiava...vaja una odissea...segurament a casa vostra les receptes sortiran molt millor que a la tele. 

Un calvari  la calor que varem passar tots...sort que teniem aigua amb glaçons ben fresca...!!!

Gràcies a tots els treballadors de IB3 que vareu venir a fer el programa. 


2a part : UEP COM ANAM....!!!  

AQUESTS DIES DE JULIOL ME VAREN TORNAR CRIDAR PER REPETIR L'ENREGISTRAMENT DEL PROGRAMA DE TELEVISIÓ AMB LA SORPRESA AFEGIDA DE GRAVAR DUES RECEPTES PER A LA SECCIÓ "EL REBOST "  DEL PROGRAMA "UEP COM ANAM"  DE IB3 PERÒ PER A DOS PROGRAMES. SORTIRÉ DOS PICS....!!! CLAR SI AQUEST PIC TOT VA BÉ...!!! NO M'HAN DIT LA DATA SOLS QUE SEGURAMENT S'EMETRÀ PEL MES D'AGOST. JA VOS AVISARÉ EN SABER LA DATA D'EMISSIÓ.  AQUEST PIC NO VAREM FER TANTES FOTOS, PERÒ AQUÍ EN TENIU UN PARELL: 


Recepta: PAQUETS TRIANGULARS DE TREMPÓ CALENT AMB PERNIL SALAT I FORMATGE MAONÈS








Recepta: QUICHE DE PATATILLA, CEBES I PORRO AMB FORMATGE GOUDA











1a part:   UEP COM ANAM....!!!  

11-JUNY-2015

FINALMENT NO S'HA POGUT RECUPERAR RES DEL MUNTATGE QUE JA HAVIEN FET DE LA GRAVACIÓ...TOT S'HA PERDUT. EL DIA 18 DE JUNY S'EMETRÀ EL PROGRAMA "UEP COM ANAM" SENSE LA SECCIÓ "ES REBOST" ON ANAVA LA MEVA RECEPTA.
LA DIRECCIÓ DEL PROGRAMA M'HA ASSEGURAT QUE TORNAREM FER LA GRAVACIÓ PEL SETEMBRE.
HO SENTO HAUREM D'ESPERAR UN POC MÉS DE TEMPS...!!!

8-JUNY-2015

MALAURADAMENT M'HAN TRUCAT DE IB3 PER DIR-ME QUE LA GRAVACIÓ I EL MUNTATGE DEL PROGRAMA S'HA PERDUT PER CULPA D'UN FALLO TÈCNIC I QUE HO ESTAN INTENTANT RECUPERAR. NO M'HO PUC CREURE...!!! TENC UN DISGUST...!!!  ESPEREM QUE SE SOLUCIONI...!!!

27-MAIG-2015

He participat en el programa   UEP COM ANAM..!!!  de IB3 ha estat una nova experiència...!!!

Data Emisió 18 de juny de 2015 a les 21:40h Si vos agrada feis una piulada o twitter ‪#‎SES3ANTONIES‬ @antoniabc66 ‪#‎UEP_ABC‬
Participació programa de televisió de IB3 , UEP COM ANAM...!!! a la secció 
Es Rebost per fer una recepta de cuina:
- Triangles de pasta Brick de trempó i formatge mahonèshttp://receptescuinases3antonies.blogspot.com.es/2014/10/paquets-de-trempo-amb-pernil-salat-i.html
- Paquets i Bolics de pasta Filo d'espinacs, pastanagó i formatges Feta i Roquefort http://receptescuinases3antonies.blogspot.com.es/2014/10/bolics-de-pastanago-espinacs-i.html
Fotos cedides per IB3