10 agosto 2014

SNACKS PER A MASCOTES


Ingredients: 

260 g flocs civada (copos avena)
300 g farina fluixa
150 ml aigua tèbia
50 ml oli d'oliva
3 ous
150 g bistecs vedella torrada
julivert sec
orenga sec
all sec capolat

Preparació:

1.- Dins un bol mesclam la farina , la civada, julivert, all i orenga mesclar bé.
2.- Capola la carn amb una picadora amb un amica d'aigua i oli a fi que quedi ben fina.
3.- Afegim la carn, l'aigua, l'oli d'oliva i els ous i pastar bé fins que queda una pasta espessa que s'aferra als dits.
4.- Fer bolletes petites amb les mans untades d'oli i posar-les sobre una llauna damunt paper vegetal per enfornar.
5.- Fer bolletes petites amb les mans untades d'oli i posar-les sobre una llauna damunt paper vegetal per enfornar, aplanar cada bolleta amb el dit gros.
6.- Enfornar-les a 180ºC durant 7-10 minuts fins que tinguin un poquet de color i siguin una mica cruixents.

A na Blanca li encanten.!!!! No menjaria res més...si la deixessin!!!