16 agosto 2014

PASTÍS CARN DE VEDELLA




Ingredients:

500 g Carn capolada de vedella
3 Ous sencers
100 g Xampinyons
1 Pebre vermell torrat
100g Pernil salat en tallades primes
Pinyons
Pebre bó en pols
Pebre bó en grà
Nou Moscada en pols
Oli d'oliva per sofregir xampinyos
Saïm per untar el motllo
Tomàtigues

Preparació:

1.- Primer de tot untar amb saïm  un motllo rectangular de 15x 25 cm , encendre el forn a 180- 200ºC
2.- Dins un bol posar la carn de vedella capolada amb els ous sencers, afegir tambè sal, pebre bó, nou moscada, pinyons i grans de pebre bó, mescalr bé amb la mà.
3.- Tallar els xampinyos a làmines i sofregir-los en oli d'oliva.
4.- Torrar al forn un pebre vermell sencer untat d'oli i embolicat amb paper d'alumini, estarà fet quan al tocar sobre el paquet s'enfonsa, treure del forn deixar que refredi i pelar-lo.
5.- Posar al fons del motlló una capa de carn i una capa amb els xampinyons.
6.- Tornar a posar una capa de carn i una capa amb el pebre torrat tallat a tires.
7.- Posar una darrera capa de carn i tapar-la amb les tallades primes del pernil salat.
8.- Tapar el motllo amb paper d'alumni per evitar que se cremi el cruixen  de pernil salat ha de coure entre 30-45 min i fins als darrers 15 o 10 min no conve destapar per rostir el pernil salat.
9.- En ser cuit se deixa refredar un poc i se posa dins una safata i s'adorna amb rodanxes de tomàtiga.
10.- Se pot servir calent o si no fred, però abans de posar a la gelera convé que refredi fins a la  temperatura ambient.
11.- Si t'agrada pots acompanyar a part amb alguna salsa del teu gust calenta o freda segons el cas.
12.- Un menjar molt ràpid i bo de fer per l'estiu o per quan tens feines.