17 julio 2016

ESCALIVADA AMB ANXOVES TREMPAT AMB CEBA BLANCA I ALL


Ingredients per a 2 racions: 
4 albergínies grosses
4 pebres vermells grossos
oli d'oliva
sal
3 alls
1 ceba blanca mitjana
2 llaunes d'anxoves en conserva d'oli d'oliva

Preparació: 
1.- Renta i eixuga els pebres vermells i les albergínies i torra tal com s'explica a la següent entrada d'aquest blog:
http://receptescuinases3antonies.blogspot.com.es/2016/07/torrar-alberginies-i-pebres-vermells.html

2.- En una pella sofregeix la ceba i els alls tallats a daus petits amb una raig d'oli d'oliva i un poc de l'oli de les anxoves fins que se redueix la ceba i els alls queden daurats, afegeix una mica de sal si cal ja que les anxoves ja són salades.

3.- Posa les albergínies i els pebres torrats dins el plat de servir i decora amb les anxoves i per sobre aboca la ceba i els alls sofregits i una mica de l'oli de sofregir, se pot menjar tebi o fresc (posar abans un parell d'hores a la gelera)