03 julio 2016

LLOMILLOS DE POLLASTRE A LA TARONJA AMB CREMA DE PATATA



Ingredients per a 2 racions:
Pel Pollastre
8 llomillos de pollastre
1 ceba blanca
suc de 1/2 llimona
suc de 2 taronges
1 copeta de "Brandy de Jerez"
oli d'oliva
Per la crema
8 patates petites bullides
1 o 2 cullerades llet
1 o 2 cullerades d'oli d'oliva
sal
pebre bo
nou moscada

Preparació:
Crema de patata
1.- Pelar, rentar i tallar en quatre trossos cada patata, bullir-les amb abundant aigua uns 15 minuts.
2.- Deixar refredar i aixafar o capolar amb una batedora de braç,
3.- Sense deixar de batre afegir l'oli i la llet fins que quedi una crema fina i suau.
4.- Trempar amb sal, pebre bo i nou moscada al teu gust.
Pollastre
1.- Trempar els llomillos de pollastre amb sal i pebre bo, posar dins un recipient de test, sobre la ceba tallada en juliana.
2.- Afegir-hi el suc de la mitja llimona i de les dues taronges, el Brandy i un bon raig d'oli. Ho deixarem en adob un parell d'hores. (Millor el vespre abans)
3.- Ho courem al forn durant 1 o 2 hores a 150ºC a la part d'abaix , amb ventilador i encés sols abaix. Ha de quedar fluix que quasi se desfaci.
4.- Se serveix calent  acompanyat de la crema de patata tèbia i la ceba.