Aquí teniu una de les receptes Holandeses proposades a la meva Tutoria de 2nD per a les Jornades Culturals de l'IES Binissalem dedicades a l'estudi de diferents Països, celebrades els dies 7 i 8 d'abril de 2009.
Ingredients:
1 sobre de gelatina de sabor (Royal)
2 sobres de gelatina neutra (Royal) o 12 làmines de gelatina neutra (Cola de Pescado)
200 ml aigua o llet o suc de fruita
200 g sucre i un poc més per arrebossar les “gominolas”
Oli de gira-sol per untar
Preparació:
1.- S’unten amb un pinzell un parell de motlles petits de silicona o “cubiteras”
2.- Se posen els ingredients en un perol a foc suau, procurant que no bulli, i remenant contínuament, durant uns deu minuts fins que tot s’ha dissolt bé.
3.- Se posa la mescla dins un pitxer i amb el pitxer s’omplen els motlles i se deixa refredar dins la gelera durant 12 h.
4.- Després se desemmotllen i s’arrebossen amb sucre i ja estan llestes per menjar.
5.- També se poden untar amb oli una llauna o una placa de forn, i llavors se talla amb motlles de galetes petitons (formes, lletres o números) i s’arrebossen amb sucre.
Recopilació de receptes de cuina de la meva mare Antònia , dictades de la meva padrina Antònia (padrina Fanals), de meves i algunes (concretament sols tres pasta coca verdura, coca dolça i crespells de patata) de la meva àvia Francisca (padrina Punta).
18 abril 2009
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari