25 abril 2011

FLAM DE BROSSAT


Ingredients per 2 flams familiars:
400g brossat
500 ml llet semidesnatada
200g sucre
4 ous
2 vermells
canyella en pols
clovella llimona ratllada

Preparació: 
1.- Amb una forqueta axaifam el brossat i el mesclal amb la clovella llimona ratllada, canyella i els sucre fins que queda homogeni.
2.- A part batem els ous i les dissolem dins la llet. A continuació afegim poc a poc i remenant sense aturar, aquesta mescla a la mescla anterior del brossat fins que queda tot incorporat i homogeni.
3.- Caramelitza dues flameres i afegeix la mescla final, ho has de coure devers una hora a devers 150ºC a bany maria evitant que l'aigua del bany maria bulli.
4.- En ser cuit , ho treus del forn i en esser ben fred ho poses a la gelera perquè refredi bé. A l'hora de servir ho desemmotlles i decores amb fruita o nata.