28 septiembre 2014

CUPCAKES FARCIDES DE CREMA CACAU AMB FONDANT



Ingredients per a 24 cupcakes:
400 g farina fluixa
400 g sucre
6 ous
240 ml llet
200 ml oli d'oliva
1 sobre llevadura química
llauna de cupcakes
24 càpsules
Fondant de colors
Crema cacau (Nutella, Nocilla...)
Melmelada, Dulce de leche

Preparació:
1.- Preparar i mesurar tots els ingredients.
2.- Batre el sucre amb l'oli i els ous, un a un, fins que quedin ben
mesclats.
3.- Porgar la farina amb la llevadura sobre la mescla i remena amb
una espàtula.
4.- A continuació aboca la llet sobre la mescla i remena un altre pic
fins que la pasta quedi ben homogènia.
5.- Finalment reparteix la pasta dins les càpsules fins 2/3 parts
de la càpsula.

6.- Enforna les cupcakes durant 20 min a 180 ºC.

Decoració:
7.- Treu les cupcakes del forn i deixa-les refredar.
8.- Fes un forat al mig amb una eina per llevar el cor a les pomes.
9.- Omple el forat amb crema de cacau, confitura o dulce de leche.
10.- Unta cada cupcake amb crema de cacau, confitura o dulce de leche.
11.- Fes un cercle amb fondant blanc per tapar la cupcake.
12.- Decora amb fondant de diferents colors.