Ingredients
per a 24 cupcakes:
400
g farina fluixa
400
g sucre
6
ous
240
ml llet
200
ml oli d'oliva
1
sobre llevadura química
llauna
de cupcakes
24
càpsules
Fondant
de colors
Crema
cacau (Nutella, Nocilla...)
Melmelada,
Dulce de leche
Preparació:
1.-
Preparar i mesurar tots els ingredients.
2.-
Batre el sucre amb l'oli i els ous, un a un, fins que quedin ben
mesclats.
3.-
Porgar la farina amb la llevadura sobre la mescla i remena amb
una
espàtula.
4.-
A continuació aboca la llet sobre la mescla i remena un altre
pic
fins
que la pasta quedi ben homogènia.
5.-
Finalment reparteix la pasta dins les càpsules fins 2/3 parts
de
la càpsula.
6.-
Enforna les cupcakes durant 20 min a 180 ºC.
Decoració:
7.-
Treu les cupcakes del forn i deixa-les refredar.
8.-
Fes un forat al mig amb una eina per llevar el cor a les
pomes.
9.-
Omple el forat amb crema de cacau, confitura o dulce de
leche.
10.-
Unta cada cupcake amb crema de cacau, confitura o dulce de
leche.
11.-
Fes un cercle amb fondant blanc per tapar la cupcake.
12.-
Decora
amb fondant de diferents colors.
No hay comentarios:
Publicar un comentario
Comentari