04 enero 2015

CUPCAKES DE TARONJA






Ingredients: 
6  ous
400 g farina fluixa
1/2 sobre de llevadura química
100ml suc taronja
1 roi de Cointreau
400 g sucre moreno
80 ml llet semidesnatada
200  ml oli d'oliva 
1 clovella taronja ratllada
50 g ametlla picada crua

Preparació: 
1.- Preparar i mesurar tots els ingredients.
2.- Batre el sucre amb l'oli i els ous, un a un, fins que quedin ben mesclats.
3.- Afegir-hi la taronjada, el Cointreau , la clovella ratllada i l'ametlla.
4.-Porgar la farina amb la llevadura sobre la mescla i remena amb una espàtula
5.- A continuació aboca la llet sobre la mescla i remena un altre pic fins que la pasta quedi ben homogènia.
6.- Finalment reparteix la pasta dins les càpsules fins 2/3 parts de la càpsula.
7.- Enforna les cupcakes durant 20 min a 180 ºC.

Decoració:
8.- Treu les cupcakes del forn i deixa-les refredar.
9.- Fes un forat al mig amb una eina per llevar el cor a  les pomes.
10.- Omple el forat amb crema de cacau, confitura o dulce de leche.
11.- Unta cada cupcake  amb  crema de cacau, confitura o dulce de leche.
12.- Fes un cercle amb fondant blanc per tapar la cupcake.
13.- Decora amb fondant de diferents colors.