15 agosto 2015

LLOMILLO DE POLLASTRE AMB SALSA DE MELICOTÓ DOLÇA I COENTA


Ingredients: 

300 g Llomillos de pitrera de pollastre
5 Melicotons grocs
1 Ceba blanca
5 Cullerades sucre
aigua o brou de pollastre
Sal
Pebre bo negre
Pebre bo blanc
Oli d'oliva
Mantega (Mantequilla)
Tomillo
Cruixents de pasta Brick per decorar (veure recepta)

Preparació:
En un perol cuinarem la carn del melicotó capolada juntament amb el sucre com si es tractes de melmelada a foc suau durant 30 minuts
En una paella sofregirem la ceba capolada amb un poc d'oli d'oliva fins que s'afluixa i perd aigua, en aquest moment fa una oloreta especial.
Juntarem les dues preparacions hi ho deixarem coure uns 30 minuts més a foc suau , si cal,  afegir aigua o brou de pollastre. Hi posarem sal i pebre bo negre i blanc al gust.
Ho passarem pel "chino" a fi que quedi una salsa fina sense grums i hi afegirem una mica de mantega per fer espessir i emulsionar la salsa.
A part prepararem els tronquets de pollastre que tremparem amb sal i pebre bo. Encendrem la planxa de torrar i en estar ben calenta hi posarem el pollastre esquitat per les dues cares amb una fina pel·lícula d'oli d'oliva fins que quedi torrat al teu gust. (A mi m'agrada molt feta la carn).
Servirem el pollastre ben calent banyat amb la salsa i decorat amb cruixents de pasta Brick( veure la recepta corresponent en aquest blog)