14 julio 2017

GASPATXO D'ALVOCAT I COGOMBRE


Ingredients per a 8 mini-tapes o per a 1 ració:

1 alvocat grinyal (maduració mitjana)
1 cogombre mitjancer
1/2 ceba blanca petita sofregida
1 all sofregit
aigua fresca i gel picat
oli d'oliva
suc de llimona
sal
pebre bó
batedora de vas
Ous de guatllara bullits per decorar
Pernil salat per decorar
Rosconets per decorar

Preparació:

Pelam el cogombre i l'alvocat  i els tallam a daus a continuació les abocam dins  al vas de la batedora. Tallam la ceba  i l'all a trossos petits i els sofregim un poc i els hi abocam oli inclós i un poc d'aigua fresca aproximadament  un tassó petit i un tasso igual de gel picat i batem fins que quedi ben picada, afegim sal i pebre bo al gust, un raig d'oli ben generós i mitja llimona sucada i tornam batre fins que queda ben fi, tastam i rectificam de sal i. oli o llimona segons el nostre gust.