14 julio 2017

HUMUS DE LLENTIES AMB REMOLATXA


Ingredients (Per a 8 mini-tapes):
200 g llenties cuites
1/2  remolatxa bullida
1 cullerades de Tahín
1 cullerada de julivert picat
sal
pebre bo
all
pebre bord dolç
julivert per decorar
gerds(frambuesas) per decorar
formatge de cabra per decorar
oli d'oliva
nata de soja
llimona

Preparació:
1.- Pelar dos alls tallar petit i sofregir amb oli d'oliva
2.- Bullir la remolatxa i deixar refredar
3.- Capolar les llenties i la remolatxa amb un raig d'oli d'oliva, l'all sofregit amb l'oli de sofregir, el Tahín, suc d'un quart de llimona, sal,  pebre bo, pebre bord dolç i un raig de nata de soja.
4.- Remenar bé i posar a refredar a la gelera.
5.- Omplir els mini recipients d'aperitiu amb una cullerada o dues i decorar amb un gerd , una fulla  julivert i un trosset de formatge de cabra.