31 julio 2019

ROTLLO CARN PORC AMB SALSA PASTANAGÓ





Ingredients:

Per bullir
Rotllo carn porc farcit
Apit
1 Ceba
1Tomàtiga
Aigua mineral
Sal
Pebre bo

Per rostir
Un cullerot del brou de bullir
La verdura de bullir capolada
1 manat ceba tendre
6 pastanagons petits a rodanxes
oli d'oliva
sal
pebre bo

Per fregir patates:
6 patates mitjanes
oli d'oliva abundant
sal
alls
llorer

Preparació:

1.- Bullir el rotllo tapat d'aigua mineral devers una hora a foc lent-mitjà
2.- Capolar la verdura de bullir i passar pel xino
3. - Rostir el rotllo amb tots els ingredients devers 45-60 min
4.- Passar la salsa de rostir pel xino , rectificar de sal i pebre bo i lligar la salsa afegint brou o mantequilla
5.-
6.- Servir amb patates fregides a rodanxes molt fines . Posar en remull amb aigua gelada.
7.- Degotar les patates en un colador i acabar-les d'eixugar exteses dins un pedaç de fil .
8.- Fregir dins abundant oli d'oliva amb 2 alls estafeiats i una fulla de llorer a foc mitjà i després alt fins que agafen color i queden daurades i cruixents. Per servir posar sal.