04 septiembre 2019

GALLETES AMB HERBASSANA


Acomiadament de l'Equip Docent de la meva Tutoria de 1rESO F  Curs 2018-19

Ingredients:
150 g farina fluixa
67 g sucre en pols
62 g mantequilla
1/2 ou batut
1 culleradeta de sucre de vainilla
fulles d'Herbassana fresca
ou batut per untar

Preparació:
1.- Mesclar la mantequilla, el sucre, i el vermell d'ou dins el bol de la batidora i batre fins que queda homogeni .
2.- Afegir la farina poc a poc i batre cada vegada.
3.- De la pasta fer un rulo
4.- Embolicar el rulo amb film o paper de forn i posar un parell d'hores  dins la gelera fins que torna forta.
5.- Una vegada dura se talla a rodanxes i cada rodanxa es posar sobre paper de coure sobre la placa del forn.
6.- Cada galleta se decora amb 1 o 2 fulles o ulls d'herbassana i s'unten amb ou batut
7.- Així se poden fer fins a 1 o 2 llaunes plenes.
8.- S'enforna cada llauna amb el forn prèviament calent a 165°C-180ºC a la part d'abaix del forn amb la part d'abaix del forn encesa.
9.- Se couen  entre 5 i 10 minuts fins que agafen color davall i damunt i se deixen refredar sobre una reixeta.
10.- Una vegada llestes cal conservar-les dins una capsa de llauna o pot de vidre hermètic.